Ludovic Orban, după ce Florin Cîțu a anunțat că va candida pentru președinția PNL: Salut acest anunț, care dă drumul la o competiție care va face bine PNL. Am avut o discuție cu domnul premier și în mod evident va exista un gentleman’s agreement, care să ducă la o competiție fair play, onestă.

”Astăzi dimineață, premierul României, Florin Cîțu și-a anunțat candidatura pentru PNL. Dați-mi voie să salut acest anunț, care dă drumul la o competiție care va face bine PNL. Salut, Florin! Am avut o discuție cu domnul premier și în mod evident va exista un gentleman’s agreement, care să ducă la o competiție fair play, onestă. Ordinea de zi pentru astăzi este simplă, trebuie să adoptăm hotărârea Consiliul Național prin care demarează alegerile în PNL. BEX a formulat o propunere de hotărâre cu privire la data alegerilor, data congresului. Președintele comisiei de organizarea a alegerilor va fi Theodor Stolojan”, a declarat actualul șef la PNL, Ludovic Orban.

Anterior, Orban declarase: ”Din punctul meu de vedere, echipa mea este Partidul Național Liberal. Avem în față o competiție frumoasă, avem în față o ocazie de a prezenta viziunea, obiectivele proiectele fiecăruia dintre candidați, astfel încât să arătăm românilor că PNL este un partid cu resursă umană puternică, că este un partid care are capacitatea să asigure buna guvernare de care are nevoie România.”

Reamintim că în această dimineață premierul Florin Cîțu și-a anunțat candidatura la președinția PNL și a intrat astfel în competiție cu Ludovic Orban, la congresul din luna septembrie. Alături de Florin Cîțu la anunțarea candidaturii s-au aflat Emil Boc, Rareș Bogdan și alți lideri ai PNL.

Foto: Inquam/Octav Ganea.