SUA. Un bărbat din Texas a fost arestat la Washington, după ce a fost prins în proximitatea reședinței oficiale a vicepreședintelui Kamala Harris. Poliția a recuperat o pușcă și muniție din vehiculul său.

Poliția a primit informații despre o persoană suspectă în apropierea reședinței vicepreședintei, iar un bărbat a fost oprit de ofițerii serviciilor secrete în jurul prânzului, în secțiunea nord-vestică a Washingtonului, pe Massachusetts Avenue, chiar în fața Observatorului Naval, unde se află reședința de facto a vicepreședintelui SUA. Însă în prezent, Kamala Harris și soțul ei locuiesc la Blair House, lângă Casa Albă, deoarece reședința de la Observatorul Naval se află în renovare.

Bărbatul a fost reținut de ofițerii de la serviciul secret, înainte ca poliția metropolitană să ajungă la fața locului. În mașina suspectului au fost găsite o pușcă semiautomată AR-15 și o cantitate mare de muniție neînregistrată. Este acuzat de purtarea unei arme periculoase, deținerea de muniție neînregistrată și deținerea unui dispozitiv de alimentare cu muniție de mare capacitate.

Surse alternative: CNN, CNBC.